2010-03-08 15:22:46• hírek • Szatmár.ro

Erdély meghódítására készül a Desperado

Vannak olyan irigylésre méltó helyzetek, amikor a munka és a szórakozás egy és ugyanaz... Valahogy így érezheti magát a Desperado együttes is amikor Erdélybe utazik valamelyik fellépésére.

„Számunkra ez olyan mintha hazajönnénk" - árulja el Zoy! a Desperado együttes dalszerzője... Majd folytatja: „ Én Nagyváradon nőttem fel, sok csodálatos emléket őrzök a szívemben." Majd Zsolti veszi át a szót: „Több mint tíz éve járunk rendszeresen Székelyföldre és bármikor is jövünk, soha nem szalasztjuk el azt, hogy egy kis kirándulást ne iktassunk be... Lenyűgöznek minket a csodaszép tájak, a hihetetlenül odaadó és gondoskodó emberek... vendéglátóink jóvoltából olyan meseszép helyeket láttunk már, mint a Szent-Anna, a Medve, és a Gyilkos tó, a parajdi sóbánya, vagy a Békás szoros... Ha itt vagyunk kötelező program az isteni csorba leves...

Rengeteg jól bevált kedvenc éttermünk van szerte Erdélyben..." -  Az együttes idén tavasszal is komoly tervekkel érkezik régiónkba, hisz hamarosan elkészül vadonatúj daluk, melynek nemcsak magyar, hanem angol változata is lesz. Ennek célja pedig nem más, hogy ezáltal a térség román lakta lakosságának a szívéhez is közelebb férkőzhessen... „Annak idején Váradon rengeteg román barátom volt. Még egy kicsit a nyelvet is beszéltem"-  emlékszik vissza a régi szép időkre Zoy!

A Desperdo együttes legközelebb  április 23-án Sepsiszentgyörgyön a Szent György napokon, május 2-án pedig Erdőfülén lép fel, ahol ismét felcsendülnek a jól ismert slágerek és talán már a legújabb számukból is ízelítőt adnak majd.


A Desperado zenekar - újra meghódítanák Erdélyt
A Desperado zenekar - újra meghódítanák Erdélyt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: